Boot Dock

Nieuw is bij ons in het assortiment gekomen , een opvaar dock voor uw boot ,nooit meer aangroei op uw boot. Wij zijn in staat om u een uniek kwaliteitsproduct te leveren – dat wil zeggen, een hoogwaardig product dat u eenvoudig zelf (of door ons) in bijna ieder gewenste vorm kan installeren. Veranderen de wensen? Geen probleem, de drijvers kunnen eenvoudig gedemonteerd worden vervolgens aan de hand van de nieuwe wensen weer gemonteerd worden. Wij staan voor een goed product , duidelijke afspraken en een eerlijke prijs!

Bootlift voor Sportboten

Een dive-on systeem kunt u gebruiken om uw vaartuig hoog en droog te stallen. Hiermee voorkomt u alg en andere organismen op uw vaartuig. Voor een rib houd dat in dat ook de tube’s niet meer in het water hangen en dus een langere levensduur zullen hebben. Ook hoeft u uw vaartuig niet meer te behandelen met antifouling , dit scheelt in de kosten en spaart het milieu. Ook hoeft u niet meer te hozen gewoon uw lens plug verwijderen en de boot loopt vanzelf leeg.

Jetski en kleine bootlift

Wilt u meer informatie en of een offerte aanvragen neemt u dan contact met ons op via onze contact pagina,of u kijkt op de  downloads pagina voor de folder met prijzen, ook kunt u op uw mobiele apparaat, rechts onder, op het whatsapp logo drukken.

WhatsApp chat