Yanmar

 

                                     Service

Als u een Yanmar-dieselmotor koopt, verwacht u dat deze werkt. En dat doet hij. Want bij het ontwerp en de fabricage van de motor stelt Yanmar alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw klus er snel en efficiënt mee kunt klaren. Daar kunt u bij Yanmar op vertrouwen.

 

Hermotoriseren

Als uw boot gehermotoriseerd moet worden, laten wij u niet aan uw lot over. Wij helpen u snel en veilig weer het water op.

Op een bepaald moment wordt de hermotorisering van uw boot zeer realistisch. U houdt nog steeds van uw boot. Van het uiterlijk, de stevige constructie en de goede vaareigenschappen. U wilt de boot niet verkopen, maar u twijfelt aan de betrouwbaarheid van uw motor. En in plaats van iets te doen aan mechanische problemen als u op het water bent, besluit u dat uw boot gehermotoriseerd moet worden.

 

Hermotorisering: het vinden van een gekwalificeerde installateur en de juiste motor

Voor een geslaagde hermotorisering moeten er twee even cruciale beslissingen worden genomen: het selecteren van een gekwalificeerde installateur en het kiezen van de juiste motor voor de boot. Bij het kiezen van de juiste motor gaat het vooral om betrouwbaarheid en wordt gekeken naar de specificaties en vereisten. Het vinden van een gekwalificeerde installateur kan moeilijker zijn. Hermotorisering moet goed worden uitgevoerd, overeenkomstig de geldende regels en normen. ‘Redelijk goed’ is niet goed genoeg. Overleg met ons over uw hermotoriseringswensen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.

 

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina.

Originele onderdelen eenvoudig bestellen

U kunt originele Yanmar onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans de volgende dag al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor. Zo eenvoudig is het om de veiligheid en garantie te waarborgen.

 

WhatsApp chat