Mercruiser Dealer

Vaar door. Kijk vooruit.

Mercury® MerCruiser® 4.5L

Mercury MerCruiser is wereldbekend om zijn vermogen om innovaties te creëren die booteigenaars de beste ervaringen op het water bezorgen. Dat was al zo met de introductie van de baanbrekende hekaandrijving die meer dan een halve eeuw geleden op de Chicago Boat Show voor de eerste keer werd voorgesteld. En dat is nog altijd zo met de ontwikkeling van de joystick bedieningselementen die booteigenaars voldoende vertrouwen en vaardigheid bieden om zelfs in extreme omstandigheden met hun boot te varen. Dit verklaart waarom Mercury MerCruiser de onbetwiste marktleider is op het gebied van vermogen en technologie voor schepen.

Gebouwd voor gebruik op zee.

Mercury® MerCruiser® 8.2L

Mercury MerCruiser motoren en -aandrijfsystemen zijn vooral voor gebruik op zee ontworpen, getest en gebouwd. Dat levert in de praktijk de hoogste betrouwbaarheid op, evenals langdurige prestaties. Gepatenteerde metallurgie technologie. Zeer geavanceerde elektronica. Stevige constructie. Slopende tests in het laboratorium, in open water en op het vlak van uithouding. Wat in een Mercury MerCruiser wordt ingebouwd, bepaalt wat u eruit haalt. Onderhoudsvriendelijkheid, lage exploitatiekosten en vertrouwen voor de booteigenaar.

Dat kan niemand overtreffen.

Mercury® MerCruiser® Motor Intraborda TowSport

Mercury MerCruiser beschikt over een erfenis van duurzaamheid en prestaties waarvan andere merken alleen maar kunnen dromen. Niets kan de efficiëntie en de voorspelbare vermogensafgifte van een Mercury MerCruiser evenaren. UltraE579:E582 Indrukwekkende wendbaarheid. Superieure duurzaamheid voor ongeëvenaarde prestaties. En door zijn grote cilinderinhoud komt een Mercury MerCruiser zelden kracht tekort.Tegelijk is dit een van de meest onderhoudsvriendelijke motoren op de markt.

Vooraan, waar het hoort.

Mercury® MerCruiser® 6.2L

Elektronische besturing, waardoor varen eenvoudiger is dan ooit. Systemen die de werking van de motor monitoren en uw zorgen laten verdwijnen. Emissiecontrole technologie die u een goed gevoel geeft, omdat u weet dat de motor van uw boot een lagere milieuvoetafdruk achterlaat dan andere merken. Mercury MerCruiser leidt in zijn sector de weg met innovaties die meer vaarplezier opleveren. Zowel voor u als voor de wereld rondom u.

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina

ONDERDELEN EN ACCEROIRES

Afbeeldingsresultaat voor mercury genuine parts

U kunt originele Mercury Mercruiser onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans binnen 48 uur al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor en of heckdrive.  Zo eenvoudig is het om originele onderdelen te verkrijgen en de veiligheid te waarborgen.

WhatsApp chat