Evinrude e-tec

PRESTATIES

Het E-TEC directe-injectiesysteem levert exact de benodigde hoeveelheid brandstof, zodat u bij stationair toerental en over het volledige toerengebied minder brandstof verbruikt. Maar wanneer u vol gas geeft en u de boot direct tot planeren brengt, voelt u het vermogen op indrukwekkende wijze.

PROBLEEMLOOS

Evinrude E-TEC motoren vereisen geen inloopperiode of olieverversingen en beschikken over automatische opslag/winteraanpassing. En bovenal, dealeronderhoud is slechts een maal per 3 jaar of 300 uur vereist.

SCHONERE TECHNOLOGIE

In het belang van het milieu produceren Evinrude E-TEC motoren lagere emissiewaarden en vereisen ze geen olieverversingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afvoeren van olie of waar deze terecht komt. Elke druppel olie in het brandstofmengsel verdwijnt in de verbranding, en niet in de lucht of het water.

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina.

Originele onderdelen eenvoudig bestellen

U kunt originele Evinrude e-tec onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans binnen 48 uur al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor. Ook kunt u ze zelf opzoeken in het onderdelen programma en ons uw wensen lijst doorgeven.  Zo eenvoudig is het om de veiligheid en garantie te waarborgen.

WhatsApp chat