Evinrude Draagbaar

 

Evinrude 3.5 tot 15 pk

Prestaties gecombineerd met draagbaarheid.
Leverbaar in E3.5, E4, E6,
E9.8 en E15.

 

                                         

                                          COMPACT

Deze motoren hebben veel te bieden ondanks hun compacte afmetingen. Van een ingebouwde brandstoftank tot een doorstroomschroef voor een geruisloze
motorloop bieden ze alles wat u nodig hebt om meer plezier te beleven aan uw boot.

 

 

                                    GEMAKKELIJK

Met CD ontsteking en een choke met versneld stationair toerental voor gemakkelijker en sneller starten, en verstelbare stuurkracht voor minder inspanning en vermoeidheid maken Evinrude draagbare motoren het gebruik van uw boot heel wat gemakkelijker.

 

EENVOUDIG

Kies uit opties zoals aan de voorzijde gemonteerde schakelhendels, een speciale stand voor varen in ondiep water en het power tilt mechanisme, die het beste op het gebied van comfort en gebruiksgemak bieden.

 

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina.

 

Originele onderdelen eenvoudig bestellen

U kunt originele Evinrude onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans binnen 48 uur al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor. Ook kunt u ze zelf opzoeken in het onderdelen programma en ons uw wensen lijst doorgeven. Zo eenvoudig is het om de veiligheid en garantie te waarborgen.

 

WhatsApp chat