Highfield

U kunt in de lijst hieronder alle highfield modellen bekijken en voor eventuele informatie, kleuren,

Highfield modellen die leverbaar zijn

 

De bronafbeelding bekijken

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina

Voor verdere vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina.

Over Highfield

Highfield bouwt al meer dan 20 jaar Rescue boats en Heavy Duty boats onder de naam Swift, tot een lengte van 20 meter. Allemaal van aluminium en voorzien van stabiliserende luchtkussens rondom. Vele professioneel maritieme boten bewaken al jaren de kusten van Australië, Nieuw-Zeeland , Canada en Amerika. Een geruststellende gedachte bij de verwerving van uw eigen Highfield tender.

De gehele Tender range (Highfield Roll-ups en RIBs tot 6.50m ) is nu ook in Nederland, België en Luxemburg verkrijgbaar. Wij ontvangen u graag om u kennis te laten maken met de Highfield range.

Met gedrevenheid, telkens op zoek naar verbeteringen die het gebruik van de Highfield tenders ten goede komen, weten de Highfield ontwikkelaars het beste te presenteren op het gebied van aluminium tenders. De keuze van de materialen voor de romp en de luchtkussens zijn bijzonder belangrijk. Immers de basis moet solide en duurzaam zijn. Met oog voor detail worden voorts alle accessoires gekozen en getest alvorens ze worden toegepast op een Highfield tender.

WhatsApp chat