Mercury diesel Dealer

STIL. STEVIG. BETROUWBAAR.

Alles en minder.

Mercury® Diesel TDI 3.0L (150-260hp)

Geavanceerde turboladertechnologie. Onverslaanbaar binnenboordmotor- en hekaandrijvingsvermogen. En brandstof injectiesystemen die vrijwel alle geluid en trillingen elimineren die u van een dieselmotor zou verwachten. Meer dan een motor waarop u kunt vertrouwen. Een unieke dieselervaring.

Duurzaam gebouwd.

Mercury® Diesel 6.7L (480-550hp)

De Mercury dieselmotoren staan voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. Thermostatisch geoptimaliseerde gesloten koelcircuits. Geavanceerde bedieningssystemen. En ultieme corrosieweerstand. Deze motoren zijn gebouwd om al hun beloften waar te maken.

Een zwaargewicht op het vlak van de prestaties, met een laag gewicht wanneer dat nodig is.

Mercury® Diesel 4.2L (270-350hp)

Mercury Dieselmotoren halen de beste cijfers in de branche op het vlak van de vermogen-gewichtsverhouding en leveren een stevige aandrijving in een licht pakket. Voor u betekent dat sneller accelereren, sneller planeren en beter manoeuvreren. Zuiniger ook. Nog een bonus.

Snel en schoon.

Mercury® Diesel 3.0L (230-270hp)

De geavanceerde inlaatsystemen zorgen ervoor dat de Mercury dieselmotoren vlot en schoon draaien. Bij deze krachtbronnen hebt u geen last van de trillingen of de rook die traditionele dieselmotoren voortbrengen. En tot 50% zuiniger brandstofverbruik in vergelijking met benzinemotoren van hetzelfde vermogen. Nog meer redenen om voor een Mercury Diesel te kiezen.

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina

ONDEERDELEN EN ACCEROIRES

Afbeeldingsresultaat voor mercury genuine parts

U kunt originele Mercury Diesel onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans binnen 48 uur al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor en of heckdrive.  Zo eenvoudig is het om originele onderdelen te verkrijgen en de veiligheid te waarborgen.

WhatsApp chat