Mercury

BUITENBOORDMOTOREN

KWALITEIT, PERFORMANCE, INNOVATIE, BETROUWBAAR.

geen enkel merk maakt een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter assortiment buitenboordmotoren dan Mercury: Verado, Pro XS, Four Stroke, Sea pro en Jet. Mercury buitenboordmotoren zijn gebaseerd op decennialange innovatie en leiderschap en gebouwd om alles aan te kunnen. Ze staan garant voor legendarische prestaties, aangedreven door toekomstgerichte technologie.

Output veel groter dan hun formaat

FourStroke 2.5-25pk

Ongelooflijke kracht binnen handbereik. Deze compacte buitenboordmotoren nemen u mee voor uw plezier, om te vissen of wat u ook op het water wilt beleven – snel en betrouwbaar. Geniet van de beste acceleratie in combinatie met de hoogste snelheid in deze categorie. Eenvoudig te installeren en te bedienen, met betrouwbare start, weinig trillingen en snelle gasbediening. Zorgeloos varen op zijn best.

Bereik een nieuw niveau.

SeaPro 75-150pk

Met de SeaPro™ middelgrote buitenboordmotoren bereikt u een geheel nieuw niveau in uw werk – buitengewoon krachtig, uiterst compact, onbegrensd betrouwbaar en ongelooflijk zuinig in het verbruik. Voor een optimale duurzaamheid zijn de bovenste steunen tweemaal zo stevig als bij recreatiemodellen. Dankzij het compacte formaat van deze middelgrote buitenboordmotoren kunt u oudere boten uitrusten met meer paardenkracht, om beter dan ooit  te presteren door de nieuwste technologie. Dit zijn motoren met de stevigheid en duurzaamheid die u nodig hebt om uw werk voor elkaar te krijgen.

Vaar steeds voorop

Pro XS® 175-300pk

Kies voor de motor die steeds nieuwe maatstaven zet voor vermogen – en overwinning. Vissers met Pro XS buitenboordmotoren hebben meer vistoernooien gewonnen dan met alle andere merken in totaal. Met snelle acceleratie, toonaangevende topsnelheid in zijn klasse, legendarische betrouwbaarheid, een lichte constructie en uiterst zuinig brandstofverbruik biedt Mercury alles wat u nodig heeft om verder, sneller en harder te varen.
Een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, zuinig verbruik en lage eigenaarskosten. Perfect voor bass boats en alle andere vissersboten.

Verado 600 pk7,6 liter V12

Verado® Verado 600 pk

Voortbouwend op de Verado®motorenserie, heeft Mercury een nieuwe standaard gezet voor de prestaties van buitenboordmotoren, om de ervaring van ultieme luxe op het water aan te bieden. Met de niet aflatende kracht van een V12 motorblok garandeert de Verado buitenboordmotor 600 pk een buitengewone actieradius en topprestaties, voor uw nieuwe boot avonturen. De revolutionaire vooruitgang op het gebied van bestuurbaarheid en bediening wordt mogelijk gemaakt door het eerste bestuurbare onderwaterhuis in het buitenboordsegment en een transmissie met twee versnellingen, een heuse primeur in de sector. Deze stille, soepel draaiende en geraffineerde motor tilt de hoogwaardige standaard in design en engineering naar een hoger niveau.

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina

ONDEERDELEN EN ACCEROIRES

U kunt originele Mercury Diesel onderdelen bestellen bij ons als erkende dealer. Wij zijn opgeleid om uw motor zo goed mogelijk te onderhouden. De meeste originele onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen deze doorgaans binnen 48 uur al worden geleverd. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor en of heckdrive.  Zo eenvoudig is het om originele onderdelen te verkrijgen en de veiligheid te waarborgen.

WhatsApp chat