Trailers

                                    Marlin boottrailers.

Boottrailers voor sloep – zeilboot – speedboot

Marlin boottrailers is een bedrijf dat zich geheel heeft toegelegd op het fabriceren van boottrailers. Marlin produceert alle bekende Europese modellen en heeft zich ook gespecialiseerd in het produceren van trailers met Amerikaanse vormgeving en eigenschappen in de US modellenlijn.

                            Boottrailer modellen

Marlin Boottrailers biedt u een scala aan modellen variërend van enkel as rubberboottrailers tot tandems zeilboottrailers met een diepgang van 1,80 meter en alles wat zich hiertussen bevindt.

Prijs kwaliteit verhouding

Doordat Marlin de gehele productie met eigen middelen bewerkstelligen heeft Marlin tijdens het gehele proces zelf de algehele controle over het proces en kunnen zij dure transporten tot een minimum beperken. Op deze manier zijn zij in staat om in de markt een gelijkwaardige of, zoals in diverse gevallen bekend, zelfs betere of completere trailers aan te bieden voor zeer concurrerende prijzen. De trailers worden niet alleen door particulieren gebruikt. Ook de brandweer en verschillende politiekorpsen weten Marlin trailers op waarde te schatten.

Kijkt u voor de brochure en prijslijst op de downloads pagina.

Voor een persoonlijke offerte, vragen en opmerkingen verwijzen we u naar de contact pagina.

WhatsApp chat